Články autora: Inzerce

Komerční sdělení

Zažijte SEO Vibes! Největší SEO konference v CEE regionu se blíží!

Konference je dokonalou kombinací výměny know-how a networkingu a samozřejmě zábavy. Co by to bylo za konferenci bez dobré party? Společnost WhitePress®, která konferenci SEO Vibes pořádá, si stanovila ambiciózní cíl poskytnout v říjnu tohoto roku v Budapešti takový komplexní zážitek.
Komerční sdělení

Budování odkazů v roce 2023

Optimalizujte svůj web pro vyhledávače a zapracujte na budování odkazů pomocí linkbuildingu. Proč je to tak důležité?
Komerční sdělení

Půjčky podporující ekologii bodují v žebříčcích. Kdo je poskytne?

Hitem posledních let jsou půjčky domácnostem i podnikatelským projektům, jejichž součástí je snížení energetické náročnosti, případně vybudování technologie, která jiným způsobem pomůže životnímu prostředí. Vedle bohulibé myšlenky nabídnou i zajímavější úrok. U kterých bank se po nich poohlédnout?
Komerční sdělení

Ověření historie vozu může být o hodně snazší: litevský carVertical začlenil do svých služeb i český trh

Jak poznat, že kupované ojeté auto nebylo bourané? Jak si ověřit, že opravdu bylo přivezeno ze země, kterou má udánu v technickém průkazu? A je technický průkaz vůbec pravý? To jsou těžké otázky, před nimiž stojí každý, kdo si kupuje ojetý vůz. S dnešními technologiemi už to naštěstí není sázka do loterie - s výhodou se dá využít služeb, které se ověřováním historie aut přímo zabývají. Českým zákazníkům je dostupná služba carVertical, která mezinárodní kontrolu historie vozidla nabízí.
Komerční sdělení

Jak získat finance na rozjezd podnikání?

V dnešní době už neplatí, že musíte mít při rozjezdu podnikání na účtu miliony nebo žádat o úvěr bankovní společnost. Způsobů, jak získat peníze na podnikání je mnohem více. Pojďme se podívat na pár nejzajímavějších možností – třeba najdete tu nejlepší i pro vaše potřeby.
Komerční sdělení

Profesní pojištění odpovědnosti? Kde jej sjednat?

V jakémkoli zaměstnání může dojít k situaci, kdy způsobíte zaměstnavateli škodu. Vyřešit to může profesní pojištění odpovědnosti, Jak na to?