Platforma Adam digitalizuje tradiční řemeslo. Najde vám malíře a poskytne cenový odhad

29. 3. 2022 – 9:03 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Platforma Adam digitalizuje tradiční řemeslo. Najde vám malíře a poskytne cenový odhad
zdroj: Profimedia

Roman Sysel s Jakubem Dvořákem rozjeli estonský Bolt v České republice. Svůj úkol zjevně považují za splněný, když opouštějí taxi službu a společně spouští novou platformu Adam digitalizující tradiční řemesla.

S digitalizací se dnes setkáváme na každém kroku. Přesto se stále najde spousta odvětví, kde se vše řídí postaru zdlouhavou a vyčerpávající administrativou. S tím chce zatočit nová digitální platforma Adam, která usnadní práci jak zákazníkům, tak poskytovatelům služeb.

Adam má za sebou pilotní provoz, během nějž došlo skrze platformu k vymalování více než tisícovky bytů a domů. Malířské práce jsou totiž v tuto chvíli jedinou službou, kterou platforma nabízí, ale do budoucna je v plánu přidat i další řemesla, přičemž zakladatelům nechybí ambice nechat v budoucnu skrze Adama postavit i celý dům. Ale v tuto chvíli si můžete objednat jen malíře, které Adam hodnotí podle kvality výmalby, míry úklidu a dochvilnosti.

„Stavíme budoucnost malířství. Žádné nepřehledné ceníky, čekání na termíny a zdlouhavá domluva. Díky Adamovi zjistíte cenový odhad za malování ihned online. Všechny malíře pečlivě ověříme a spolupracujeme jen s těmi, kteří se od zákazníků těší skvělé zpětné vazbě. Díky rozsáhlé síti spolupracujících malířů umíme vyjít vstříc vašim požadavkům na termín a kdykoliv vám je při ruce jeden z členů týmu, aby pomohl vyřešit jakýkoliv problém”, říká ke spuštění Adama Jakub Dvořák.

Zakladateli platformy jsou Roman Sysel a Jakub Dvořák, kteří se v České republice postarali o rozjezd estonského Boltu. Tuto taxi službu z počátku řídili jen ve dvou, aby se jejich pražský tým nakonec rozrostl na 150 zaměstnanců. Další stovky lidí pracovali různě po střední Evropě, jejíž rozvoj měl na starosti právě Roman Sysel, zatímco Jakub Dvořák měl pod palcem fungování Boltu u nás. Jejich Adam je momentálně dostupný v Praze, Brně, Ostravě a Plzni.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články