Bolt spouští ve spolupráci s Huawei novou aplikaci, usnadní řidičům práci

17. 8. 2021 – 16:49 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Bolt spouští ve spolupráci s Huawei novou aplikaci, usnadní řidičům práci
Díky aplikaci Bolt Driver se zájemci mohou snadněji připojit k týmu řidičů (Ilustrační foto) | zdroj: Profimedia

Přepravní služba Bolt spouští novou aplikaci Bolt Driver, která umožní řidičům stát se snadno součástí ekosystému Bolt. Zároveň jde o další část spolupráce značky se společností Huawei.

Aplikace Bolt Driver je k dispozici uživatelům telefonů Huawei v Česku, kteří se díky ní mohou snadno stát součástí týmu řidičů Boltu. Aplikace pomůže propojit potenciální řidiče s pracovními příležitostmi. Zároveň Bolt usiluje o zajištění toho, aby aplikace obsahovala bezpečnostní prvky speciálně určené k ochraně řidičů a kontrole kvality jejich služeb v souvislosti s tím, jaká je zpětná vazba od zákazníků.

Společnost Bolt využila služby dostupné díky platformě Huawei Mobile Services (HMS), jako je například Map Kit, který umožňuje Boltu poskytovat podrobné mapové služby. Ty si řidič může přizpůsobit svým potřebám.

Bolt byl jednou z prvních velkých značek, které se zapojily do AppGallery. Proslavil se díky cenové dostupnosti, spolehlivosti, bezpečnosti i rychlému servisu. Bolt Driver lze nyní stáhnout z AppGallery.

„S Boltem již spolupracuje 1,5 milionu řidičů a naším cílem je přidat mnoho dalších do našeho seznamu,“ popisuje Mykhailo Kudla, vedoucí růstu společnosti Bolt. „Z našich skvělých zkušeností s platformou AppGallery víme, že můžeme oslovit široké mezinárodní publikum, a chceme toho využít pomocí aplikace Bolt Driver jako brány k novým partnerstvím s řidiči, které můžeme rozvíjet dlouho do budoucnosti.“

Díky začlenění do AppGallery může Bolt oslovit větší počet uživatelů smartphonů Huawei. AppGallery je třetím největším světovým obchodem s aplikacemi, má 540 miliony aktivních uživatelů měsíčně (MAU), jejich počet v Evropě meziročně vzrostl o 61,5 % na více než 42 milionů uživatelů.

„Naše partnerství se společností Bolt nabízí spoustu výhod,“ vysvětluje Derek Yu, prezident Huawei pro CEE & Nordic a Kanadu. „Máme radost, že Bolt mohl využít naši platformu k představení nejen jedné aplikace, ale řady dalších velmi populárních služeb. Bolt Driver je skvělým příkladem toho, jak technologie umožňuje lidem vydělávat a pracovat flexibilně. Je to přesně ten druh nástroje, který od našich partnerů rádi vidíme v AppGallery.“

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články