Bolt je odhodlaný dovézt vám nákup domů do 15 minut

22. 7. 2021 – 15:54 | Transport | Patrik Hajda | Diskuze:

Bolt je odhodlaný dovézt vám nákup domů do 15 minut
zdroj: Foto: Profimedia

Doručovatelská služba Bolt se v budoucnu zaměří na dovoz potravin až domů. Ohromí rychlostí doručení nákupu.

Platforma Bolt v rámci své služby Bolt Food nerozváží do domácností pouze jídlo z restaurací, ale také nákupy z obchodů. Nicméně restaurace stále hrají prim, ale to se má do budoucna změnit. Estonský startup Bolt totiž chystá novou službu Bolt Market zaměřenou čistě na doručování potravin až k vašemu prahu. A stihnout to má do 15 minut.

„Naše bohaté zkušenosti v oblasti rozvozu jídla, parametry aplikace Bolt Food i široká základna partnerských kurýrů nám dovolují nabídnout něco, co tu ještě nebylo – dovoz potravin do pouhé čtvrt hodiny,“ dušuje se Marek Maxa, manažer Bolt Food pro Českou republiku.

Ale nic není hned. Služba Bolt Market si nejprve projde zkušebním provozem v domovském Estonsku, aby se následně rozšířila do devíti zemí Evropy, mezi kterými nebude chybět Česká republika. A právě teď probíhá nábor české pobočky na všechny klíčové pozice.

„Abychom naši vizi naplnili, potřebujeme sestavit lokální tým schopných lidí. Hledáme přitom jak profesionály na poli logistiky a retailu, tak učenlivé a zapálené lidi bez zkušeností. Nabízíme jim zázemí mezinárodně úspěšné firmy s atmosférou jednoho z nejrychleji rostoucích start-upu v Evropě,“ dodává Marek Maxa.

Uvedení služby Bolt Market do ostrého provozu je otázkou několika následujících měsíců.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články