Bolt Food nově rozváží jídlo a potraviny v Plzni, doručí i místní speciality

11. 8. 2021 – 14:56 | Transport | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Bolt Food nově rozváží jídlo a potraviny v Plzni, doručí i místní speciality
Aplikace Bolt umožňuje uživatelům sledovat celý proces objednávky od jejího přijetí restaurací přes vyzvednutí kurýrem až po samotné doručení | zdroj: Profimedia

Po Praze, Brně, Ostravě a Olomouci přichází Bolt Food také do Plzně. Služba, která se zaměřuje na doručování jídla z restaurací i potravin z obchodů nabízí v prvních týdnech provozu vysoké slevy i rychlé doručení.

Bolt láká třeba na dopravu zdarma do vzdálenosti 3 kilometrů nebo slevu 30 procent na jídlo ze všech restaurací. Patří sem řetězce i místní podniky, lokální pekařství a cukrárny, ale i vinárny nebo květinářství.Plzeňským restauratérům pak nabízí mimořádně výhodné podmínky spolupráce.

Aplikace Bolt umožňuje uživatelům sledovat celý proces objednávky od jejího přijetí restaurací přes vyzvednutí kurýrem až po samotné doručení objednávky. Prostřednictvím Bolt Food bude v Plzni možné si objednávat od 9 do 23 hodin v okruhu 6 kilometrů od restaurace nebo obchodu.

„Po službě odvozu autem v Plzni spouštíme také rozvoz jídla pod značkou Bolt Food. Místním restauracím nabízí snadný způsob, jak bez velkého úsilí získávat nové zákazníky. Náš systém objednávání jídel přitom restaurace nijak nezavazuje, například k minimálnímu počtu objednávek. Zato Bolt Food poskytuje partnerským restauracím rychlou a osobní zákaznickou podporu, stejně jako podporu marketingovou,” popisuje Marek Maxa, manažer Bolt Food pro Českou republiku.

Bolt je evropskou aplikací, která se zaměřuje na dostupné a udržitelné doručování po městě. Má už 75 milionů zákazníků ve 45 zemích a nabízí nejrůznější služby, včetně odvozu autem, sdílení automobilů nebo doručování jídel.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články