Platforma Adam sdružující malíře bytů už pokrývá celé Česko a chystá se do zahraničí

10. 5. 2022 – 15:06 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Platforma Adam sdružující malíře bytů už pokrývá celé Česko a chystá se do zahraničí
zdroj: Adam

Zakladatelé české odnože estonského startupu Bolt se se svým novým projektem Adam trefili do černého. Po platformě usnadňující malířům nalezení kšeftu a zákazníkům nalezení malíře je taková poptávka, že se startup během chvilky rozletěl z počátečních měst do celého Česka a už připravuje i expanzi za hranice.

Koncem března jsme vás informovali o začínajícím českém startupu Adam od Romana Sysla a Jakuba Dvořáka, kteří v České republice úspěšně rozjeli estonský startup Bolt. Společnými silami dali vzniknout nové platformě, která si dává za cíl digitalizovat tradiční řemeslo, respektive způsob shánění řemeslníků.

Adam sdružuje malíře bytů a kanceláří na jednom místě, což zákazníkům usnadňuje jejich hledání. Malířům tak odpadá nutnost ztrácet čas sháněním zakázek a mohou se plně soustředit na svou práci. Ještě nedávno byl Adam dostupný pouze v Praze, Brně, Plzni a Ostravě, ale to už teď neplatí.

„V Praze, Brně, Ostravě a Plzni jsme zažili dobrý start. Slovo se šíří rychle a brzy se nám začali ozývat zákazníci i malíři z ostatních měst se zájmem o naše služby. Rozšíření služeb tak bylo logickým krokem a těší nás, že výhody Adama můžeme nabídnout lidem po celém Česku“, uvádí k expanzi Jakub Dvořák.

Adama by tedy již mělo být možné využívat již po celé České republice. Je to samozřejmě na samotných malířích, aby se k projektu přidali a nabízeli skrze něj své služby. Zatím je to stále jen o malířských pracích, ale jak jsme psali v předchozím článku, tvůrci Adama by do budoucna rádi přidali i ostatní řemesla, přičemž jim nechybí ani takové ambice, jako možnost nechat skrze platformu postavit celý dům.

Teď, když už má platforma pokrytou celou naší zemi, se nabízí jen jeden další logický krok – expanze do zahraničí. A k té by mělo dojít rovněž ještě letos. „Jsme rádi, že se Adamovi v Česku daří. Zákazníci i malíři si službu chválí, a to je pro nás velmi důležité. Zároveň je to pro nás dalším signálem, proč se co nejdříve vydat s naší platformou i do zahraničí. Věříme, že se nám letos podaří vstoupit do několika dalších zemí“, uzavírá Roman Sysel.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články