Wolt nově umožňuje platbu v hotovosti a rozšiřuje se do Českých Budějovic

1. 10. 2021 – 16:32 | Transport | Patrik Hajda | Diskuze:

Wolt nově umožňuje platbu v hotovosti a rozšiřuje se do Českých Budějovic
zdroj: Wolt

Služba rozvozu jídla Wolt je dostupná v dalším českém městě. Zároveň na přání svých zákazníků začala nabízet platbu v hotovosti.

Finský rozvážkový startup Wolt nově mohou začít využívat obyvatelé Českých Budějovic, které se stávají již devátým městem, kde vám služba přiveze jídlo z restaurace až domů či do práce. Pro své budějovické zákazníky si ve Woltu připravili speciální rozjezdovou kampaň, kdy je po prvních 14 dní provozu doprava pokrmu zdarma.

„Dobrou zprávou je, že tato akce platí pro všechny, nehledě na to, jestli už někdy naší aplikaci vyzkoušeli, nebo ne,” říká Jan Foret, generální ředitel Woltu pro Českou republiku. S rozvážením se začne od ranní deváté hodiny, takže si s Woltem můžete nechat doručit vedle oběda i snídani.

Startup v České republice rozváží již z 2 tisíc restaurací a České Budějovice přidají další desítky. Nechybí samozřejmě zavedené fastfoodové řetězce, ale připojují se i běžné restaurace, různá bistra a kavárny, které dohromady vytváří pestrou paletu nejrůznějších kuchyní. Najde se i jedna exkluzivitka, kterou na jiné rozvážkové službě nenajdete – restaurace Naše Farma.

A aby byl Wolt ještě dostupnější všem svým zákazníkům, spustil na jejich přání v polovině září možnost platit v hotovosti. Kromě toho usiluje například o zrychlení doručení objednávek, která se momentálně pohybuje v průměru okolo 30 minut a nadále hledá další a další partnery z řad restaurací, ale i maloobchodního prodeje.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články