Hlavními tématy ROKLive EMEA 2022 budou inovace, technologie, spolupráce a udržitelnost

7. 10. 2022 – 10:11 | Tech | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Hlavními tématy ROKLive EMEA 2022 budou inovace, technologie, spolupráce a udržitelnost
zdroj: Rockwell Automation

Rockwell Automation, největší světová společnost, která se věnuje průmyslové automatizaci a digitální transformaci, oznámila úplný obsah programu své stěžejní evropské události ROKLive EMEA 2022, která se bude konat ve dnech 24.–27. října ve švédském Göteborgu.

Součástí programu je tři a půl dne plného setkání, získávání informací a zkušeností, během kterých se seznámíte se všemi aspekty průmyslové transformace a rozvoje The Connected Enterprise. Letošní program bude zahrnovat klíčové prezentace věnované nejdůležitějším a nejnaléhavějším tématům v oboru, jako jsou průmyslové inovace, investice do technologií, spolupráce a udržitelnost.

Mezi potvrzené klíčové diskuze globálního a EMEA týmu Rockwell Automation, patří:

  • Postavení společnosti Rockwell Automation na trhu EMEA – Susana Gonzalez, regionální prezidentka, EMEA
  • Connected Enterprise Production System – investice do technologií – Åsa Arvidsson, regionální viceprezident, Severní region
  • Význam systému PartnerNetworkTM – Johannes zu Eltz, viceprezident, Global Market Access
  • Udržitelnost – Andrea Ruotolo, globální vedoucí pro udržitelnost zákazníků
  • Jak vybudovat chytřejší, efektivnější, responzivnější a udržitelnější budoucnost ve výrobě: příběhy našich zákazníků – panel moderuje Ashkan Ashouriha, produktový obchodní manažer IIoT a digitální engineering, EMEA

V průběhu celé události se mohou účastníci také připravit na možnost odnést si cenné technické znalosti a praktické rady od lídrů a odborníků v popředí průmyslové digitální transformace. Patří sem propagace inspirativních myšlenek, praktické workshopy, technologické ukázky a informační schůzky věnované možnostem nejlepšího využití řešení Rockwell Automation a jejího systému PartnerNetwork™.

Sachin Mathur, ředitel pro software a řízení ve společnosti Rockwell Automation v EMEA, říká: „Do začátku ROKLive EMEA zbývá něco málo přes měsíc a již teď jsme skutečně nadšení z toho, co můžeme účastníkům letošní události nabídnout. Náš program byl pečlivě sestaven s cílem nabídnout komplexní pohled na to, co každý, kdo se podílí na průmyslové transformaci, musí v současnosti vědět, aby mohl nasměrovat svoji organizaci správným směrem.“

„Zásadní přednášky nabízí vhled, vizi a strategie pro hlavní témata, o kterých se v nadcházejících měsících a letech bude diskutovat v zasedacích místnostech bez ohledu na daný obor, stejně jako praktické workshopy pro ty, kteří se již do digitální změny přímo zapojili. Těšíme se, až v Göteborgu budeme mít možnost přivítat všechny účastníky a poskytnout jim příležitost komunikovat s dalšími odborníky z oboru, navázat kontakty, vyhledat rady a osvojit si nové dovednosti, stejně jako nakonec odejít plní inspirace, informací a připravenosti na transformaci své organizace.“

Společně s klíčovými přednáškami se mohou účastníci také těšit na možnost získat znalosti v rámci více než 125 interaktivních akcí zaměřených na nejnovější řešení průmyslové transformace a nejlepší postupy pro objevení výhod The Connected Enterprise Expo, stejně jako si prohlédnout IT a OT inovace z dílny společnosti Rockwell Automation a jejích partnerů. Stejně tak bude k dispozici celá řada příležitostí pro budování kontaktů a spojení se se stovkami technicky nadaných odborníků.

Letošní program přináší i novinku, kterou jsou superpřednášky Digital Transformation Super Session. Tyto přednášky zaměřené na účastníky na rozhodovacích pozicích jsou vedeny odborníky z oboru a nabízí přímý pohled na to, jak mohou lídři podpořit svou organizaci s cílem urychlit její rozvoj v oblastech, jako je edge-to-cloud, digitální design, prediktivní údržba a udržitelnost.

ROKLive EMEA 2022 se koná od 24. do 27. října v Gothia Towers ve švédském Göteborgu. Účastníci si mohou místo na akci zajistit na webové stránce https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/in-person-events/roklive/emea.html. Bude také možnost sledovat živý přenos, novinky a videa s řečníky během celé události na LinkedInu, stejně jako i nové přednášky ROKStudio doplněné o hashtag #ROKevents.

Zdroje:
Tisková zpráva, Rockwell Automation

Nejnovější články