VOS.health skrze vlastní NFT sérii upozorní na problematiku duševního zdraví

25. 11. 2021 – 14:51 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

VOS.health skrze vlastní NFT sérii upozorní na problematiku duševního zdraví
zdroj: VOS.health

S duševním zdravím vám může pomoci aplikace VOS.health, která již brzy vydá svou vlastní NFT sérii, skrze níž chce prohloubit povědomí o problematice duševního zdraví a dát smysl NFT.

VOS.health je mobilní aplikace, která pomáhá lidem překonávat psychicky náročné situace, udržovat přehled o jejich náladě a pracovat na dlouhodobém zvýšení spokojenosti. Jedná se o jakýsi deníček analyzovaný umělou inteligencí, která uživateli pomáhá pracovat na duševním zdraví.

Tato služba se rozhodla učinit velice moderní krok, a to vydat svou vlastní sérii NFT, takzvaných nezaměnitelných tokenů, které jsou novým způsobem investice vedle kryptoměn. Skrze ně chce zvyšovat povědomí o problematice duševního zdraví a dát NFT opravdový smysl.

  VOS.health zdroj: VOS.health

„Ve světě krypta i NFT se už nějakou dobu pohybujeme. Řada blockchainů má již velké využití po celém světě. U NFT tomu však doposavad moc nebylo. Převážně se jedná o pouhé digitální obrázky, které zatím nepřináší žádný reálný užitek nebo ho často jen slibují do budoucna. A to právě chceme změnit. Rozhodli jsme se spustit vlastní NFT sérii, jež si za cíl klade osvětu v oblasti duševního zdraví a zároveň přinese majitelům okamžitou řadu výhod,“ říká Jiří Diblík, spoluzakladatel a CEO VOS.health.

Jejich prosincová řada NFT čítá 9 999 unikátních 3D obrázků designéra Samuela Briskara zachycujících nejrůznější mazlíčky. Právě roztomilá zvířátka v reálu často snižují stres, deprese, úzkosti a pocity samoty.

Majitelé těchto tokenů získají celoživotní prémiový přístup do aplikace VOS, neomezený chat s psychologickými experty, pozvánku na speciální události a další plánované výhody. Výtěžek z prodeje NFT půjde z části na další rozvoj aplikace a z části bude darován na výzkum a charitu.

„Přinášíme takovou malou revoluci do světa NFT. Z pouhých obrázků se stávají objekty s přidanou hodnotou. Rozšíříme povědomí o duševním zdraví mezi mladými, vybrané prostředky použijeme na dobročinné účely a další rozvoj platformy. Uživatelé budou moci toto umělecké dílo využít také jako svůj jedinečný avatar v naší appce a obdrží řadu dalších výhod. Plánujeme toho do budoucna pro držitele opravdu hodně. Určitě se vyplatí být VOS Pet HODLer. Samotná série vyjde v prosinci, ale již nyní je možné se připojit na náš Discord. Věříme, že budoucnost předplatného digitálních produktů je právě ve formě NFT & blockchain technologií,“ uzavírá Diblík.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články