Mews kupuje další společnost na podporu vlastní digitalizace správy hotelů

3. 3. 2022 – 14:40 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Mews kupuje další společnost na podporu vlastní digitalizace správy hotelů
zdroj: Web Mews

Cloudová správa hotelů Mews rozšiřuje svou produktovou nabídku o pokladní systémy firmy Bizzon, kterou rovnou kupuje.

Český startup Mews, přední poskytovatel cloudových systémů pro správu hotelů, oznámil svou další, v pořadí již pátou akvizici. Po odkoupení konkurenčních projektů jako Cenium a Hotel Perfect do svého fintechového portfolia přidává softwarovou firmu Bizzon stojící za digitálními prodejními pokladními systémy.

„Mews přinesl revoluci v oblasti systémů pro správu hotelů tím, že vždy stavěl na první místo zákazníka, nikoliv poskytovatele služeb nebo hotely. Jakmile jsme se zblízka podívali na produkty Bizzon, věděli jsme, že jejich tým sdílí naši vizi a naše zásady. Stejně jako my i oni vybudovali svůj produkt kolem potřeb zákazníků s cílem zlepšit jejich zážitek,“ říká Richard Valtr, zakladatel společnosti Mews.

Cloudová platforma Bizzonu obstarává pro samostatné restaurace i gastronomická hotelová zařízení kompletní pokrytí potřeb obsluhy i zákazníků, od bezkontaktních objednávek a placení až po inventuru a reporting. Bizzon pokrývá přes 500 hotelů v 15 zemích světa, kterou jsou od teď součástí produktové řady Mews Payments.

Akvizice společnosti Mews rovněž odemyká přístup k platformě pro přehlednou inventarizaci a modulu podporujícím mobilní a e-commerce platby ve více měnách. „Je to úžasná příležitost a jsem si jistý, že z nové spolupráce a sjednocení zdrojů i zkušeností bude těžit nejen náš tým, ale i naši zákazníci,“ uzavírá Saša Šarunić, spoluzakladatel společnosti Bizzon

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články