Měsíční růst Pickey je přes 20 procent, potvrzuje pravidlo 80:20

23. 9. 2022 – 10:15 | Digitál | Adam Homola | Diskuze:

Měsíční růst Pickey je přes 20 procent, potvrzuje pravidlo 80:20
zdroj: Foto: Médiář

Platforma pro tvorbu obsahu a svým způsobem i tak trochu sociální síť Pickey roste jako z vody. Jistě, není tak stará jako některé jiné platformy, její spoluzakladatelé Denisa Hrubešová a David Slačálek ji spustili teprve loni, ale už teď se mohou pochlubit velice zajímavými čísly.

V rozhovoru pro Startup Jobs News prozradila Hrubešová pokoření hranice deseti tisíc uživatelů s tím, že o obsah se stará něco kolem tří stovek tvůrců. Respektive že z oněch tří set tvůrců s nastaveným předplatným je jich aktivní o něco méně.

Také potvrdila pravidlo 80:20, tedy že 20 procent tvůrců dělá 80 procent obratu celého Pickey. Neméně zajímavý je ale i zmíněný soustavný růst platformy.

„Konkrétní čísla říct nemůžu, ale velice zajímavý je meziměsíční nárůst. Některé měsíce byl i 50procentní. Což jsme čekali ze začátku, ale ve chvíli, kdy jde o statisícové obraty, to není tak jednoduché. Aktuálně se v průměru držíme na 20 až 25 procentech meziměsíčního nárůstu,“ prozradila pro SJ News Hrubešová.

Spoluzakladatelka také potvrdila, že za kvalitu se lidi nebojí platit a že nejnižší možné předplatné 59 Kč mnoho lidí nevyužívá: „Teď jsem dlouho neviděla předplatné pod sto korun a předplatné za jednoho člověka se nejčastěji pohybují mezi 149 a 250 korunami.“

Více už v celém rozhovoru na Startup Jobs News.

Zdroje:

Nejnovější články