Ben Usinger, CMO BitMEX, vystoupí na blížící se konferenci BTC Prague

1. 6. 2023 – 14:01 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Ben Usinger, CMO BitMEX, vystoupí na blížící se konferenci BTC Prague
zdroj: BTC Prague

Ben Usinger, Chief Marketing Officer BitMEXu, jedné z nejdůvěryhodnějších světových kryptoměnových platforem pro profesionální a institucionální obchodníky, se zúčastní prvního ročníku BTC Prague v PVA EXPO Letňany, od 8. do 10. června, jako jeden ze spíkrů.

BTC Prague, největší a nejvlivnější bitcoinová událost v Evropě přivede dohromady významné osobnosti, vývojáře, investory a podnikatele, aby prozkoumali nejnovější trendy v oblasti kryptoměn. Ben Usinger se zúčastní panelové diskuse BuildMarket, která se bude konat 8. června v 17:00 hodin. Diskusi bude moderovat Robert Breedlove, zakladatel a generální ředitel společnosti Parallax Digital, a připojí se k němu také další dva panelisté, Jiří Brada, spoluzakladatel Invity & generální ředitel a zakladatel ootoolno, a Pavel Moravec, spoluzakladatel a výkonný ředitel společnosti Braiins.

Panelová diskuse bude součástí bloku Bitcoin jako silná komunita, který zakončí první den konference. Následovat bude přednáška o bitcoinové filantropii, kterou přednese spoluzakladatel a ředitel nadace Built With Bitcoin, Yusuf Nessary. Ben Usinger, Robert Breedlove, Jiří Brada a Pavel Moravec se podělí o své znalosti a zkušenosti, aby pomohli mladším bitcoinovým podnikatelům nedělat fatální chyby na své cestě, a promluví o výzvách a příležitostech, kterým čelí burzy v rychle se měnícím regulačním prostředí.

BitMEX bude mluvit o strategiích budování a rozvoje důvěryhodné platformy pro obchodování s kryptoměnami v prostředí, které je nejisté a rychle se mění, se zaměřením na implementaci nejmodernějších technologií a spolehlivých postupů pro řízení rizik, aby zajistil bezpečnost a důvěru. Důležitým faktorem úspěchu BitMEX je důraz na přizpůsobivost a udržení kroku s regulačními změnami v této dynamické průmyslové oblasti.

BitMEX se poprvé zúčastní kryptoměnové konference v České republice, proto se těším, že se zúčastním této místní aktivity, která mě nejen spojí s dynamickou kryptokomunitou, ale také umožní společnosti BitMEX prohloubit naše znalosti trhu,” uvedl Ben Usinger, Chief Marketing Officer společnosti BitMEX. „Dále nám to umožní, aby naše platforma byla v budoucnosti pro místní obchodníky relevantnější, užitečnější a komplexnější. Těším se také na řadu setkání a vedlejších akcí, přičemž jednu budeme organizovat my sami.

BTC Prague je zaměřena na vzdělávání v oblasti Bitcoinu, jeho zavádění a používání, přičemž se na čtyřech pódiích setká více než stovka špičkových řečníků z oblasti Bitcoinu, více než sto společností a open-source projektů na Expo a více než deset tisíc účastníků z celé Evropy i mimo ni. Poskytne příležitosti na networking, což účastníkům umožní spojit se s lidmi se stejnými zájmy a navázat cenná partnerství. Účastníci se budou moci zapojit do neformálních diskusí, navazovat nové spolupráce a objevovat potenciální investiční příležitosti. Během posledního týdne před akcí získají všichni účastníci, kteří si zakoupí dvě vstupenky na konferenci, jednu vstupenku zdarma. Více informací naleznete na: https://www.btcprague.com/#tickets

O společnosti BitMEX

BitMEX byla jednou z prvních krypto burz, jež byla vytvořena proto, aby institucionálním a profesionálním obchodníkům poskytovala platformu, která vyhovuje jejich potřebám tím, že nabízí nízkou latenci, vysokou likviditu a stálou dostupnost.

Od založení platformy nebyla na BitMEXu ztracena žádná kryptoměna v důsledku neoprávněného vniknutí nebo hackerského útoku, což umožňuje uživatelům BitMEXu bezpečně obchodovat s vědomím, že jejich prostředky jsou v bezpečí. Mají také přístup k produktům a nástrojům, které potřebují k dosažení zisku.

BitMEX byl také jednou z prvních burz, které podpořily iniciativu Proof of Reserves a Proof of Liabilities a zveřejnily data o svých rezervách a závazcích na blockchainu. Nyní dochází k publikování potvrzení jednou za dva týdny. BitMEX tímto prokazuje, že bezpečně ukládá a odděluje finanční prostředky, které byly burze svěřeny.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články