Jak přimět občany volit? Uber jim dá slevu na cestu k volbám

8. 10. 2021 – 14:56 | Transport | Patrik Hajda | Diskuze:

Jak přimět občany volit? Uber jim dá slevu na cestu k volbám
zdroj: Uber

Máte to do volební místnosti daleko a přemýšlíte, jakým způsobem se k volbám dopravit? Zkuste Uber, s nímž je cesta k volbám o něco levnější.

Volby do poslanecké sněmovny České republiky jsou tady. Dnes a zítra rozhodnou čeští občané o tom, zda u moci zůstane současná vláda, nebo zda dojde ke změně. Pokaždé se v případě voleb řeší téma neochoty některých voličů dostavit se k volbám s typickým argumentem: „Vždyť ten můj jeden hlas nemůže nic změnit.“

Výmluvy mohou být různé, ale zrovna na dopravení se k volbám si obyvatelé měst Praha, Brno, Ostrava a Plzeň nemohou stěžovat. Přepravní společnost Uber jim totiž nabízí výraznou slevu 40 % na dopravu k volbám a zpět domů, tedy na dvě jízdy.

„Volby do Poslanecké sněmovny jsou vždy důležitým momentem pro další směřování země a jsme rádi, že můžeme lidem pomoci dostat se do svých volebních místností o něco snáze. Skvělou zprávou navíc je, že letos poprvé se Uberem mohou svézt voliči hned ve čtyřech městech republiky,“ popisuje provozní manažer Uberu pro Českou republiku Štěpán Šindelář.

Slevu získáte jednoduše zadáním promo kódu VOLBY2021, který lze uplatnit na službu UberX. Platnost kódu začne hodinu před otevřením volebních místností a skončí hodinu po jejich uzavření. Má to ale háček – tímto způsobem lze maximálně ušetřit 90 korun.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články