Třetí ročník soutěže STARTupUJ NA VYSOČINĚ se blíží

20. 6. 2023 – 11:59 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Třetí ročník soutěže STARTupUJ NA VYSOČINĚ se blíží
zdroj: CzechInvest

Agentura CzechInvest ve spolupráci s Krajem Vysočina a dalšími partnery vyhlásí už třetí ročník soutěže pro začínající podnikatele z regionu.

Soutěž STARTupUJ NA VYSOČINĚ bude otevřena od 1. září do 15. října 2023 a na vítěze čeká odměna 30 tis. korun od Kraje Vysočina a mentoring v oblasti podnikání od specialistů agentury CzechInvest.

„Soutěž STARTupUJ NA VYSOČINĚ je v kraji unikátní a podobná akce pro začínající podnikatele a zároveň studenty tu není. Přitom zde máme řadu inovativních, nadšených projektů s potenciálem dalšího růstu. V agentuře CzechInvest jim pomáháme s dalším rozvojem a tato soutěž pro mnohé začínající podnikatele může představovat důležitý milník v jejich vývoji a růstu,“ říká Adéla Lánová, ředitelka regionální kanceláře CzechInvestu v Jihlavě.

Už teď je možné se na stránkách soutěže seznámit s podmínkami a dalšími náležitostmi soutěže, jejíž cílem je podpora inovativních nápadů a začínajících inovativních podnikatelů. Soutěže se mohou účastnit podnikatelé nebo firmy s historií do tří let a se sídlem nebo provozovnou, kde se projekt realizuje nebo bude realizovat, v Kraji Vysočina.

Dále se mohou zapojit i jen zájemci o podnikání od věku 15 let s trvalým pobytem nebo místem studia v regionu. Zájemci se budou moci přihlásit do tří soutěžních kategoriích, těmi je plánovaný inovativní podnikatelský projekt, realizovaný inovativní projekt a studentský inovativní projekt. Během doby registrace budou pro širokou veřejnost i potenciální zájemce o soutěž otevřené tři online workshopy zdarma na témata spojená se začátkem podnikání, které povedou zkušeností mentoři.

Soutěž STARTupUJ NA VYSOČINĚ vyhlašuje každým druhým rokem agentura CzechInvest. Záštitu nad ní převzala Mgr. Hana Hajnová, náměstkyně hejtmana Kraje Vysočina pro oblast regionálního rozvoje, územního plánu a stavebního řádu, Fond Vysočiny, NNO. Dalšími partnery soutěže jsou Vysoká škola polytechnická a Krajská hospodářská komora Kraje Vysočina. Sponzory soutěže jsou pak firmy DVOŘÁK-svahové sekačky, Plastia, Archeon Group a MYCO, které do soutěže věnovaly věcné dary.

Zdroje:
Tisková zpráva, CzechInvest

Nejnovější články