Slovenské Fumbi předčilo očekávání zakladatele. Do kryptoměn investuje čím dál víc lidí

27. 4. 2022 – 16:20 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Slovenské Fumbi předčilo očekávání zakladatele. Do kryptoměn investuje čím dál víc lidí
zdroj: Fumbi

Investiční platforma Fumbi nabírá čím dál víc uživatelů, rozšiřuje se do dalších států a přidává nové funkce pro investory do kryptoměn.

Slovenská investiční platforma Fumbi umožňuje zhodnotit volné finance velkým i malým investorům. Do nejrůznějších kryptoměn skrze ni můžete investovat již od 1 400 korun a vedle možnosti přímé investice nechybí ani možnost využít produkt Fumbi Index Portfolio se speciálním algoritmem dennodenně hlídajícím vývoj trhu a hledajícím nejlepší investiční příležitosti. Ve srovnání s přímou investicí do bitcoinu je interní algoritmus rozprostírající investici mezi více kryptoměn o více než 80 % výnosnější.

Fumbi je v provozu od roku 2018 a za tu dobu se mu podařilo rozšířit se z domovského Slovenska do Polska, Česka a nově také do Maďarska, přičemž v dohledné době je v plánu pokrytí ještě dalších dvou zemí. A zatímco loni platforma hlásila na 50 tisíc registrovaných uživatelů, nyní jich má již 102 tisíc.

Zakladatel startupu Fumbi Juraj Forgács loni předpovídal desetinásobný růst ročních tržeb oproti roku 2020, kdy se tržby vyšplhaly na 2,5 milionu korun. Výsledek ho jistě mile překvapil, jelikož tržby za rok 2021 činily přes 36 milionů korun, tedy rovnou patnáctinásobek předešlého roku, jak uvádí StartupJobs Newsroom.

Fumbi v loňském roce spustilo dva nové produkty – skrze Business volbu mohou nakupovat kryptoměny firmy a skrze Zaměstnanecký program získají zaměstnanci benefit v podobě ukládání části výplaty do kryptoměn.

Co se budoucnosti týče, ve Fumbi momentálně pracují na profilu pro pokročilé uživatele a na vzdělávacím programu Fumbi Academy.

Zdroje:

Nejnovější články