Reroll chce být Knihobotem pro stolní hry. Prodej nechtěné deskovky vyřeší za vás

14. 9. 2021 – 14:31 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Reroll chce být Knihobotem pro stolní hry. Prodej nechtěné deskovky vyřeší za vás
zdroj: Vlastní foto autora

Máte doma stolní hry, na které jen sedá prach a jejich opětovné zahrání v nejbližší době ani nepřipadá v úvahu? Můžete je prodat bez starostí skrze komisní prodej Reroll.

Stolní hry v posledních letech nabývají na oblibě a díky veleúspěšným titulům jako třeba Krycí jména pronikají i mezi širokou veřejnost na celém světě. Her vzniká čím dál tím víc a poličky těch, kteří jim propadnou, se neúprosně plní. Co ale s hrami, které už se nehrají a jen zabírají místo? Odpomůže vám od nich Reroll.

Internetový bazar Reroll našel inspiraci v úspěšném Knihobotovi. Účelem služby je připravit prodávajícího o nutnost starat se o samotný prodej. Nemusíte řešit výši ceny za produkt, starat se o pečlivé zabalení a komunikaci s kupujícím. Vše za vás vyřeší Reroll s tím, že si z výsledné částky odkrojí procenta.

Vám patří 80 % bez 49 korun, vždy však dostanete minimálně 70 % z celkové částky. Pro lepší představu nechybí názorné příklady. Pokud se vaše hra prodá za 100 korun, obdržíte 70 korun. Z 200 je vašich 140, z 500 to bude 351 korun a třeba z takových 2 000 od Rerollu obdržíte 1 551 korun.

Ale i tento prodej má svá úskalí. Předně své peníze neobdržíte hned. Musíte počkat, až se vaše hra skutečně prodá, přičemž Reroll cenu her po čase snižuje, aby si skutečně našla kupce. A zároveň své hry musíte Rerollu nějak předat, takže se stejně nevyhnete odeslání balíčku přes Zásilkovnu či Českou poštu. Pokud ale prodáváte víc věcí najednou, Reroll si vaše hry může vyzvednout u vás doma.

Služba je ještě v plenkách, zatím nenabízí příliš mnoho titulů a jelikož ještě není tolik známá jako Knihobot, nemá ani příliš mnoho kupců. Jde nicméně o zajímavou alternativu pro zbavení se starších her, které už se na stůl nedostávají.

Zdroje:
oficiální web

Nejnovější články