Registrace na Barcamp Ostrava spuštěny, přihlaste se jako řečníci nebo účastníci

9. 2. 2023 – 8:49 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Registrace na Barcamp Ostrava spuštěny, přihlaste se jako řečníci nebo účastníci
zdroj: Barcamp

Ve středu 1. února odstartovaly registrace na 12. ročník otevřené komunitní konference ze světa internetu Barcamp Ostrava. Zájemci se mohou přihlásit nejen jako účastníci, ale také jako řečníci. Konference se uskuteční v sobotu 13. května v Dolních Vítkovicích. Vstup na ni je zdarma.

Ve dvou sálech vítkovického Brick House proběhne 14 přednášek. Se svými tématy se řečníci mohou volně registrovat a o jejich výsledném umístění rozhodne online hlasování, které organizátoři plánují na březen. Přednášky budou zaměřené především na nové trendy v internetových aplikacích a technologiích, webdesign, marketing, internetovou reklamu nebo digitální média a podnikání a krom jedinečné příležitosti potkat se s nadšenci i uznávanými profesionály ze světa internetového byznysu nabízejí i možnost načerpat nové informace a novinky z oboru.

„Jsme moc rádi, že s každým dalším ročníkem zvyšuje nejen zájem účastníků, ale také přednášejících a vystavovatelů. I letos připravujeme velmi zajímavý program, přátelský networking a bohaté občerstvení. Těšíme se na jedinečnou barcampáckou atmosféru,“ říká ředitel společnosti Shopsys Matěj Kapošváry. 

Konference se koná jednou ročně a pořádá ji ostravská společnost Shopsys, která již 20 let staví a rozvíjí e-shopy pro největší B2B a B2C hráče a pomáhá jim uspět v omni channel světě. Pečuje o klienty, jako jsou Tescoma, Sconto nábytek, Mountfield, Prusa Research, Démos nebo B2B Partner a spoustu dalších.

Barcamp Ostrava patří do širší rodiny Barcamp konferencí, které se konají už mnoho let po celém světě.

Zdroje:
Barcamp

Nejnovější články