Personálie: Tým Kogi CON posiluje Michal Valko, expert na adaptaci agilní kultury

18. 4. 2023 – 14:27 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Personálie: Tým Kogi CON posiluje Michal Valko, expert na adaptaci agilní kultury
zdroj: Tisková zpráva

Tým společnosti Kogi CON, která se specializuje na měření a transformace firemních kultur, posiluje Michal Valko, expert na digitalizaci procesů a agilní řízení. Přináší s sebou rozsáhlé zkušenosti z bankovnictví a pojišťovnictví.

Michal Valko přichází do Kogi CON z České spořitelny, kde působil jako agilní kouč, věnoval se projektovému managementu a procesní analýze. Dále se podílel na digitalizaci interních projektů v pojišťovně Kooperativa.

Jeho úkolem bude u klientů propojovat lidský aspekt a byznys s technologiemi a firemním IT. Využije při tom bohaté zkušenosti s komplexními řešeními při zavádění nových produktů, implementaci IT systémů a zlepšování procesů v bankovnictví a pojišťovnictví.

„Michal Valko posílí naši pozici zejména při adaptaci velkých firem na agilní způsoby řízení, kde jeho široký záběr a zkušenosti umožní našim klientům vyhnout se největším nástrahám agilního přístupu,“ hodnotí jeho nástup Filip Hurda, CEO Kogi CON. 

“Práce v Kogi CON je zážitek, který člověka inspiruje. Tato firma své hodnoty skutečně žije a užitečnost pro klienta zde není jen fráze,” říká Michal Valko, který vystudoval Slovenskou technickou univerzitu v Bratislavě se zaměřením na řízení v chemickém průmyslu a rád se věnuje rozvoji lidí prostřednictvím koučování.

O Kogi CON

Společnost Kogi CON je leaderem a vyhledávaným expertem v oblasti firemní kultury v Čechách I na Slovensku. Zaměřuje se na zvyšování výkonnosti firem skrze firemní kulturu.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články