Jak automatizovat obchod a kde začít s digitalizací zákaznické péče? Digital Transformation Summit odpoví už za týden

19. 4. 2023 – 11:31 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Jak automatizovat obchod a kde začít s digitalizací zákaznické péče? Digital Transformation Summit odpoví už za týden
zdroj: Foto: Tisková zpráva DTS

Tempo digitální transformace v posledních letech několikanásobně zrychlilo a digitalizace i automatizace prostupují do nových segmentů. Také proto přibývají otázky, jak transformaci uchopit, na co si dát pozor nebo které technologie využít. Už za týden se proto inovátoři na poli digitalizace a automatizace podělí o své zkušenosti na 4. ročníku Digital Transformation Summitu. Těšit se můžete na praktické ukázky, poučení z nezdarů i netradičně zaměřenou panelovku.

Srdcem Digital Transformation Summitu (DTS) budou ukázky konkrétních řešení z praxe na poli digitální transformace a automatizace. Ve středu 26. dubna odpoledne se v hotelu Corinthia Prague a zároveň i online o své zkušenosti a praktické ukázky podělí 8 lídrů firem, které patří k inovátorům na poli digitalizace a automatizace.

„Teorii člověk slyší všude kolem, ale sdílet praktické zkušenosti se příliš nenosí. My tohle na DTS měníme, protože chceme posouvat celý trh a zároveň se navzájem inspirovat, stejně jako se učit z chyb,“ popisuje Jiří Mach, CEO české technologické společnosti Enehano Solutions, která je hlavním organizátorem DTS.

Praxe, ponaučení i inspirace

DTS odstartuje vzácná návštěva až z Irska – Robbie Kearns, Salesforce Vice President za oblast digitálního marketingu a e-commerce pro Evropu, Blízký Východ a Afriku, který se zaměří na globální pohled a popíše hlavní mezinárodní trendy. Pak už přijdou na řadu příběhy firem. 

  • Lukáš Pudil z České spořitelny představí, jak lze přistupovat k digitální transformaci největší české banky. 
  • Jiří Svoboda z Heureka Group popíše, jak konsolidovat CRM systémy při akvizicích.  
  • Lukáš Cingr z KPMG se podělí o tipy, jak digitalizaci uřídit a jak překonat ty nejčastější překážky.  
  • Jiří Červinka ze společnosti Vekra popíše přínosy digitální transformace obchodu a montážích procesů ve výrobní firmě.
  • Michal Kunc z ČSOB Pojišťovny bude sdílet zkušenosti s využíváním Salesforce při řízení týmu 800 obchodníků. 
  • James Brown z Bobcat ukáže, jak díky digitalizaci zvyšovat a efektivně řídit dealerskou síť.
  • Kostadin Chaushev z Raiffeisen Bank ukáže netradiční využití Salesforce pro digitalizaci správy pohledávek. 
  • Lukáš Koller ze společnosti SWAN ukáže, do jaké míry lze digitalizovat a automatizovat procesy u telekomunikačního operátora. 

Návštěvníci hotelu Corinthia Prague se mohou těšit i na tradičně živý networking, a odnést si tak cenné zkušenosti i kontakty od kolegů z jiných firem i oborů. Celá akce vyvrcholí panelovou diskuzí, ve které budou špičky svého řemesla polemizovat o tom, jestli je digitální transformace výhradně o byznysu, nebo má potenciál změnit svět k lepšímu.

Základní informace o akci: 

Termín: středa 26. 4. 2023, 13:00

Místo: Hotel Corinthia Prague

Cena: 20 €

Registrace: https://www.enehano.cz/digital-transformation-summit-2023

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články