HR Pointy jsou zpět. Letošním tématem je generační střet na pracovišti

16. 10. 2023 – 11:11 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

HR Pointy jsou zpět. Letošním tématem je generační střet na pracovišti
zdroj: CzechInvest

CzechInvest spustil začátkem tohoto měsíce další ročník série HR Pointů, které už tradičně pořádá ve spolupráci se Sdružením pro zahraniční investice – AFI.

Semináře se během několika týdnů uskuteční napříč celým Českem. Letošní ročník nese název “Bouřlivé vody pracovního prostředí aneb generační střet na pracovišti” a týká se, jak název napovídá, mezigeneračního kontaktu mezi zaměstnanci a prevenci konfliktů.

Semináře HR Point jsou místem setkání HR manažerů, personalistů a odborníků z oblasti lidských zdrojů. Každoročně se zde otevírají aktuální témata související s náborem, fluktuací, vzděláváním, firemní kulturou, trendy v oblasti benefitů a motivace zaměstnanců. „HR Pointy patří již řadu let k nejpopulárnějším seminářům pořádaných Agenturou CzechInvest. Letos HR Pointy nabízejí prostor k otevřené diskusi a sdílení zkušeností, jak předcházet střetům plynoucím z generačních rozdílů, čelit výzvám a vytvářet harmonické prostředí pro pracovníky všech věkových skupin," říká Gabriela Bauerová, ředitelka Odboru rozvoje investic agentury CzechInvest.

První čtyři uskutečněné semináře v Praze (2), Plzni a Ústí nad Labem - Most přinesly pohled různých věkových skupin na rozličné oblasti týkající se pracovního života. Debaty se stáčely především k výzvám spojeným se zaměstnáváním různých generací pracovníků a o jejich interakci na moderním pracovišti. Následovat budou setkání v Liberci, Českých Budějovicích, Olomouci a dalších městech v Česku, jejichž seznam naleznete níže.

„Oceňuji volbu tématu, která je myslím letos obzvlášť povedená. Workshopy jsou velmi aktuální a zajímavé, což se projevuje v živých diskusích mezi účastníky. Každý má s tímto tématem vlastni zkušenost a v příjemné atmosféře se o ni rád podělí ku prospěchu všech zúčastněných,“ dodává Ondřej Votruba, výkonný ředitel Sdružení pro zahraniční investice – AFI.

Téma letošního ročníku zastřešila společnost Manuvia, která se aktivně přednášek účastní. Pokud HR Pointy zaujaly, neváhejte se registrovat na některý ze zatím neproběhlých seminářů zde.

Zdroje:
Tisková zpráva, CzechInvest

Nejnovější články