Cestovatelská platforma Worldee je díky nové mobilní aplikaci lépe po ruce

2. 9. 2021 – 16:27 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Cestovatelská platforma Worldee je díky nové mobilní aplikaci lépe po ruce
zdroj: Profimedia

Chystáte se na dovolenou a potřebujete si vše pořádně naplánovat? Nebo naopak hledáte inspiraci, kam vyrazit? S obojím pomůže nová aplikace platformy Worldee, která sdružuje moderní cestovatele.

Platforma Worldee původně vznikla jako digitální zápisník pro cestovatele, ale rychle se rozrostla v něco většího. Nyní poskytuje funkce itineráře, plánovač tras, fotoalba a je zároveň i cestovatelskou sociální sítí. Dosud však fungovala pouze na webu, ale konečně ji její uživatelé mohou používat i za pochodu na mobilních telefonech.

Aplikace Worldee je nově dostupná na zařízeních s operačním systémem Android a iOS a nebojte, od svého webového protějšku se nijak neliší. „Nová aplikace je obsahově shodná s tou webovou, ale je jasné, že pro cestování je mnohem příjemnější řešit záležitosti přes mobilní telefon. Použitelnost se tedy zlepšila znatelně a optimalizace je pro uživatele změnou k lepšímu,“ říká zakladatel a CEO Worldee Tomáš Zapletal.

Worldee má v této době na 20 tisíc uživatelů převážně z české republiky, kteří platformě poskytují zpětnou vazbu a pomáhají ji tak formovat k lepšímu. „Díky nim jsme projekt dopracovali do podoby, kdy je konkurenceschopný na světové úrovni. Za to bych chtěl všem Čechům, našim testerům a uživatelům, poděkovat,“ dodává Zapletal.

Služba se dočkala jedné velké novinky, kterou je detailní plánovač cest. Tím se uzavřelo plánované kolečko, jež počíná inspirací, pokračuje naplánováním cesty a jejím prožitím a končí uchováním vzpomínky, načež se hledá další inspirace.

Uživatelé od založení platformy v roce 2019 přidali již 60 tisíc kompletních itinerářů, naplánovali 8 221 cest a nahráli 350 tisíc fotek. Pokud ale nechcete, nikdo se o vašem cestování nedozví, protože Worldee můžete bez obav používat i pro vlastní soukromé účely.

Worldee je dalším úspěšným projektem olomouckého podnikatele Tomáše Zapletala, který stojí i za dodnes provozovanou a úspěšnou zážitkovou půjčovnou supersportovních aut SportDrive.cz. Na Worldee nicméně zatím nic nevydělává, jelikož celá platforma je uživatelům poskytovaná zdarma.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články