Bezpečnější, pohodlnější a cenově dostupnější. BrikkApp představuje nové platební metody

7. 9. 2023 – 7:10 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Bezpečnější, pohodlnější a cenově dostupnější. BrikkApp představuje nové platební metody
zdroj: Tisková zpráva

BrikkApp, přední platforma pro investice do nemovitostí představuje spolupráci se společností Kevin, předním poskytovatelem online platebních služeb. Tato spolupráce přináší uživatelům BrikkApp zcela nové možnosti platby, které jsou nejen bezpečné a pohodlné, ale také cenově dostupné.

„Společnost Kevin je pro BrikkApp ideálním partnerem, jelikož sdílíme společné hodnoty a cíl zlepšit uživatelský komfort při investování. Kombinace inovativních platebních řešení Kevin a kvality služeb BrikkApp přináší investorům jednoduchý a efektivní způsob, jak spravovat své investice,“ říká Jan Večerka, zakladatel a CEO aplikace BrikkApp, brikkapp.cz.

Tímto krokem BrikkApp mění způsob, jakým investoři mohou platit za své investice. Nově zavádí dvě možnosti platebních metod:

  1. Online bankovní platba: Díky spolupráci s Kevinem máte nyní možnost provést platbu za svou investici přímo ze svého bankovního účtu. Metoda je bezpečná a pohodlná, přičemž vaše bankovní údaje zůstávají v bezpečí vaší banky. Stačí si vybrat investici, zvolit online bankovní platbu a nechat se přesměrovat do vašeho internetového bankovnictví.
  2. Platba bankovním převodem: Samozřejmě nadále zůstává k dispozici i tradiční způsob platby bankovním převodem. Investice pro vás bude rezervována po dobu 3 dnů a jakmile proběhne platba, bude vaše investice okamžitě potvrzena.

Spolupráce, s předním poskytovatelem online platebních služeb, přináší několik klíčových výhod pro investory:

  • Bezpečnost: Nová platební metoda zaručuje, že vaše údaje o bankovním účtu zůstanou v bezpečí a nebudou ukládány na platformě.
  • Pohodlí: Díky možnosti online platby již nemusíte provádět složité bankovní převody, abyste měli potřebné finance pro investování ve své peněžence, což zjednodušuje celý proces.
  • Cenová dostupnost: Online platby jsou cenově dostupnější než tradiční platební metody, díky čemuž můžete snížit náklady spojené s vašimi investicemi.

O BrikkApp

Realitní crowdfunding je skvělý nástroj, díky němuž mohou lidé využívat investiční příležitosti, které byly dříve přístupné pouze velmi bohatým jednotlivcům. BrikkApp umožňuje Investorům participovat na výnosů z realitních projektů z České republiky, Rakouska, Německa, Nizozemí, Velké Británie a Lotyšska. Výnos se obvykle pohybuje mezi 6 až 14 procenty. Výhodou realitního crowdfundingu je, že investice je kryta fyzickým aktivem, které má vždy hodnotu. Z tohoto důvodu je riziko absolutní ztráty vložené investice velmi nízké. Více na brikkapp.com/cz.

O Kevin

Společnost Kevin představuje moderní platební infrastrukturu, která umožňuje rychlé, jednoduché a bezpečné platby přímo z bankovního účtu. Díky dostupnosti na 27 evropských trzích je pro více než 350 milionů zákazníků ideální volbou. Podnikům Kevin poskytuje vyšší konverze, nižší míru podvodů a snížené transakční poplatky.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články