Accace spouští mezinárodní akcelerátor. První startupy přivítá v dubnu

17. 3. 2023 – 15:00 | Digitál | Redakce StartupInsider | Diskuze:

Accace spouští mezinárodní akcelerátor. První startupy přivítá v dubnu
zdroj: Accece

V posledních třech letech slovenská pobočka Accace organizovala vlastní akcelerátor #accacelife pod vedením Petra Paška, Head of Fintech a Managing Director & Partner Accace Slovakia a jeho kolegů. V akceleračních programech školili in-house i externí odborníci a mentoři a připravovali budoucí startupisty různého zaměření na podnikatelskou cestu. Program pomohl například startupům DNA ERA či Glycanostics. Zkušenosti tří ročníků chce nyní zhodnotit a vybudovat silný startupový ekosystém nejen na Slovensku a v Česku, ale v celé Evropě.

AceON akcelerátor s podporou family venture house ZAKA

Vlastní zkušenosti a vášeň pro rozvoj startupů se v Accece letos rozhodli spojit s family venture house ZAKA a společně založili AceON akcelerátor pro technologické a škálovatelné startupy. Ten přivítá zejména budoucí zakladatele, kteří mají nápad nebo rozvíjejí prototyp v oblasti vývoje softwaru nebo digitálních nástrojů, mají chuť a odvahu vyzkoušet si podnikání a dokážou vytrvale pokračovat a rozvíjet svůj záměr, třeba až k miliardovému startupu.

Investiční příležitost, mentoring a workshopy – vše potřebné pro budoucí podnikatele

Hlavní výhodou zapojení se do AceON akcelerátoru je možnost získat investici pro rozvoj startupu, ale také příležitost setkat se s ostřílenými podnikateli a odborníky z různých oblastí (marketing, financování, fundraising apod.), a to jak na workshopech, tak formou mentoringu jeden na jednoho.

Všechny tyto možnosti mohou účastníci akcelerátoru využít ve 2 programech: v jarním pre-akcelerátoru, který se uskuteční od 13. dubna do konce května, nebo v intenzivnějším tříměsíčním akceleračním programu, který se bude konat na podzim. Projekty a startupy z jarního programu s největším potenciálem mají možnost automaticky získat místo i v tom podzimním, proto se účastníkům vyplatí pracovat na svém nápadu tvrdě už nyní.

Patříte i vy k inovátorům? Přihlaste se do našeho jarního programu a proměňte svůj sen o podnikání ve skutečnost. Více informací a přihlášku najdete na webu www.aceon.io.

Zdroje:
Tisková zpráva, Accece

Nejnovější články