Kanadská cestovatelská aplikace Hopper slibuje nejlepší ceny s maximální flexibilitou

7. 6. 2022 – 17:20 | Digitál | Šárka Tmějová | Diskuze:

Kanadská cestovatelská aplikace Hopper slibuje nejlepší ceny s maximální flexibilitou
zdroj: Hopper

Startup Hopper dnes představil novou nabídku produktů cestovního pojištění, které uživatelům pomohou ušetřit za ubytování, letenky či zapůjčení vozu. Pokud se službou z jakéhokoliv důvodu nebudou spokojeni, zajistí jim Hopper náhradní ubytování, případně jim vrátí 100 % z ceny rezervace.

Společnost uvádí, že chce svým klientům poskytnout maximální flexibilitu nejen před cestou, ale i během něj. Hopper tak představuje novou službu „Leave For Any Reason“, díky které mohou zákazníci dříve zabookované ubytování z libovolného důvodu odmítnout, přičemž jim aplikace zařídí nový hotel ve stejné hvězdičkové relaci a pokryje všechny náklady se změnou spojené. Připojištění má v průměru stát 30 dolarů (zhruba 700 korun) za jednu rezervaci.

Hopper zdroj: Hopper

Stejně tak Hopper dále rozšiřuje svou službu „Cancel For Any Reason“ a nabízí vrácení plné částky při zrušení neuskutečněné cesty. Až dosud se tento typ pojištění vztahoval pouze na letenky, nyní ho cestovatelský startup rozšiřuje i na hotelové pobyty. Stejně jako Leave For Any Reason i Cancel For Any Reason stojí přibližně 700 korun.

Rozšíření se týká také služby Price Freeze, kdy zákazníci měli doposud možnost zmrazit ceny hotelů a letenek. Nově se nabídka vztahuje také na ceny pronájmu vozidel. Hopper nabízí zmrazení cen až na 21 dní, aby uživatelé měli více času na rozmyšlenou. V případě růstu cen vyrovná až stodolarový rozdíl. I tento typ připojištění zájemce vyjde na zhruba 700 korun.

Hopper zdroj: Hopper

Poslední novinkou je pak produkt Standalone Trip Protection, který umožní záruky vztáhnout na rezervace letenek, které si zarezervovali prostřednictvím jiné služby či aerolinky. Hopper v tomto případě za přibližně 25 dolarů (asi 575 korun) pasažérům ručí, že se do cílové destinace dostanou včas a kryje náklady na komplikace spojené s opožděnými či zrušenými lety, a to u více než 250 aerolinií operujících po celém světě.

Hopper zdroj: Hopper

Kanadský startup Hopper je dle tiskové zprávy na dobré cestě splnit vytyčený plán prodat v letošním roce cestovní finanční produkty v hodnotě 4,5 miliardy dolarů (přes 104 miliard korun). V loňském roce jeho aplikace zaznamenala přes 70 milionů stažení, v sedmém kole financování získala od investorů přes 175 milionů dolarů (více než 4 miliardy korun). V blízké budoucnosti se pak plánuje stát veřejně obchodovatelnou společností.

Zdroje:
Hopper

Nejnovější články