Dva čeští velikáni spojují síly. Heureka nově srovnává skladové vozy díky Autonaklik.cz

22. 7. 2021 – 16:02 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

Dva čeští velikáni spojují síly. Heureka nově srovnává skladové vozy díky Autonaklik.cz
zdroj: Vlastní foto autora

Nabídka českého startupu Autonaklik.cz digitalizujícího prodej automobilů je nově součástí srovnávače cen Heureka.

Největší český srovnávač cen Heureka.cz spojuje síly s největším českým zprostředkovatelem nabídek skladových vozů Autonaklik.cz. Partnerská spolupráce pomůže Heurece vstoupit do mladého odvětví online prodeje automobilů, zatímco Autonaklik.cz tím získá další viditelnost pro prodejce a potenciální zákazníky.

Autonaklik.cz figuruje jako prostředník mezi autosalonem a zákazníkem toužícím po novém vozidle. Sdružuje pod sebou stovky českých prodejců nových i ojetých automobilů a nabízí tak víc než 80 % u nás momentálně dostupných vozů. Autonaklik.cz přitom není pouhým e-shopem či agregátorem, ale jednotlivým prodejcům nabízí i efektivní reklamu a cílené oslovování zákazníků.

„Jsme technologická platforma, která propojuje zákazníky a klasické autosalony. Máme data a nástroje, která prodejcům schází. Díky nim se můžeme dostat právě k těm lidem, které chtějí dealeři oslovit. Zákazníkům pak zjednodušujeme výběr tím, že jim umožňujeme porovnat nabídky od různých prodejců na jednom místě,“ vysvětluje Ondřej Žilka, zakladatel platformy Autonaklik.cz.

Své k tomu dodává i Tomáš Braverman, ředitel nákupního rádce Heureka.cz: „Uplynulý rok nám ukázal, že se do digitálního prostředí přesouvají i kategorie, u kterých si zákazníci dříve nedokázali představit, že by se daly pohodlně obsluhovat online. Autonaklik.cz nabízí jednoduché a funkční řešení, které online prodej v segmentu aut umožňuje, urychluje digitalizaci a díky tomu můžeme českou e-commerce posouvat o kousek dál.“

Díky propojení Heureky s Autem na klik, které je možné díky snadnému napojení jednoho na druhé a obecně jednoduchému řešení pro koncové zákazníky, si uživatelé mohou na jednom místě srovnat vozy nejen podle ceny, ale i jejich výbavy.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články