České Enehano specializující se na digitální transformaci firem expanduje na Slovensko

17. 9. 2021 – 15:37 | Digitál | Patrik Hajda | Diskuze:

České Enehano specializující se na digitální transformaci firem expanduje na Slovensko
zdroj: Enehano

Česká firma Enehano, která se specializuje na digitální transformaci firem skrze platformu Salesforce, ohlašuje vstup na slovenský trh.

Enehano Solutions má za sebou úspěšné zakázky pro rychle rostoucí startupy Productboard či Kiwi.com a také velké projekty digitální transformace v tuzemských bankách a pojišťovnách, jako je ČSOB Pojišťovna, Equa Bank nebo Zonky. Své silné businessové i technologické know-how nyní Enehano nabídne i firmám a startupům na Slovensku. 

Firma Enehano Solutions od svého založení v roce 2016 narostla na 70 zaměstnanců, s nimiž pomáhá rychle rostoucím malým firmám i korporacím s digitalizací a automatizací nejrůznějších procesů od obchodu přes marketing po zákaznický servis.

Své klienty nemá jen v České republice, ale i v Německu, Švédsku či v Americe, přičemž zakázky jsou realizované odsud. Slovensko ale bude prvním státem, kam služba vyloženě expanduje, a kde bude slovenským firmám blízko díky bratislavským kancelářím.

„Právě na Slovensku cítíme aktuálně velký hlad po digitální transformaci a zároveň nedostatečnou penetraci trhu službami Salesforce. Chybí zejména zkušené firmy a lidé, kteří by implementovali Salesforce pro slovenské banky a pojišťovny,“ říká Jiří Mach, CEO Enehano Solutions.

Enehano navíc rozšiřuje své služby na většině trzích. Mezi ně patří například spolupráce s vysokými školami a rozšiřování povědomí o platformě Salesforce mezi studenty, spolupráce s platformou Tableau, která se zabývá analýzou a následnou vizualizací firemních dat či spolupráce s Interaction Studio, které v reálném čase personalizuje marketingové nabídky napříč jednotlivými kanály.

Zdroje:
Tisková zpráva

Nejnovější články